Pulpa de curcan la cuptor cu miere si bere alba

Acum de sarbatori toata lumea isi doreste o masa festiva plina de bunatati. Anul acesta pentru masa de Craciun, Aurum Noble Honey iti recomanda o reteta mai deosebita, diferita de cele traditionale dar usora si delicioasa: am inlocuit clasicul porc cu o pulpa de curcan, care pe cat este de spectaculoasa pe atat este de buna.

Ingrediente:

Pulpa  de curcan, 1 ½ cana bere alba, sare, piper, 1 lingura ulei de masline, 1 cana de iaurt gras,  2-3 linguri de miere de albine Aurum Noble Honey, 3 fire de usturoi sfaramate, patrunjel si salvie optional. De asemenea puteti adauga si orice alte condimente care va sunt pe plac.

Cum se face:

Intr-un bol amestecati toate ingredientele de mai sus. Puneti pulpa de curcan intr-o punga si turnati marinata este ea. Lasati pulpa sa stea minim 8 ore sau cel mai bine peste noapte in marinata la frigider.

A doua zi puneti pulpa in tava la cuptor cu marinata peste ea si lasati-o la foc potrivit pana cand carnea este moale si patrunsa pana la os. La sfarsit lasati grilul pornit pentru 10 minute si ungeti din cand in cand cu sosul din tava pentru ca pulpa sa prinda o crusta croncanta

Serviti calda alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top