Ce se întâmplă atunci când consumam miere poliflora?

Ce se întâmplă în corpul nostru atunci când mâncăm miere de albine?

Indiferent că o adăugăm în terciul de ovăz pe care îl servim la micul dejun sau în ceaiul de seară, mierea de albine este adesea văzută ca o modalitate sănătoasă de a ne satisface pofta de dulce fără să apelăm la alimente îndulcite cu zahăr alb sau cu sirop de porumb bogat în fructoză. În plus, mierea de albine poate fi folosită în zeci de preparate, oferindu-le un gust delicios, o textură onctuoasă și un aspect ademenitor. De la simple smoothie-uri îndulcite cu miere, clătite cu miere și cu nuci și până la prăjituri grozave cu cremă de miere, iată că mierea este ingredientul-vedetă din multe tentații dulci. Din fericire, când vine vorba de sănătatea noastră, mierea de albine nu doar că este dulce și atât de gustoasă, dar mai este și foarte benefică.

Iată ce se întâmplă în corpul nostru de îndată ce începem să consumăm miere de albine:

Sănătatea intestinală se va îmbunătăți

Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea intestinală, mierea ar putea fi cea mai dulce modalitate prin care ne putem atinge acest obiectiv. Mai ales în forma sa brută, așa cum sunt multe tipuri de miere de albine românească, mierea este un antibacterian natural. Prin urmare, este recomandată tuturor celor care suferă de probleme gastro-intestinale, intoxicații alimentare sau pur și simplu își doresc să prevină potențialele probleme intestinale. Potrivit specialiștilor, mierea este deosebit de eficientă pentru trei dintre cele mai comune tulpini bacteriene, și anume Staphylococcus aureus, E. coli și Salmonella enterica. Pentru a ne bucura de varietate în ceea ce privește regimul alimentar de zi cu zi, Aurum Noble Honey ne propune o gamă extinsă de produse cu miere de albine, de la produse cu miere, alune și roșcove, produse cu miere, migdale și scorțișoară și până la produse cu miere de tei și susan. Devine astfel mult mai ușor și distractiv să introducem mierea de albine în regimul alimentar, chiar și în dieta celor mici. Iar dacă doriți să oferiți celor dragi cadouri sănătoase și delicioase, atunci produsele Aurum Noble Honey sunt cât se poate de potrivite.

Riscul de cancer va scădea

Unul dintre cele mai surprinzătoare efecte ale consumului de miere de albine, este acela că are un efect protector împotriva anumitor tipuri de cancer. În urma efectuării mai multor studii, cercetătorii au descoperit că mierea de albine are capacitatea de a induce apoptoza sau moartea celulară în sânul uman, precum și moartea celulelor canceroase din colon și colul uterin. Conținutul de antioxidanți al mierii o face, de asemenea, utilă în și protejarea împotriva altor tipuri de cancer.

Inflamația generală va scădea

Dacă doriți să reduceți inflamația în întregul corp, adăugați puțină miere de albine în regimul alimentar. Inflamația cronică poate duce la o multitudine de boli precum boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet, cancer și boli ale ficatului gras. Mierea conține antioxidanți naturali, care ajută la combaterea inflamației din organism și la prevenirea deteriorării celulelor.

Simptomele răcelii se vor ameliora

Luați-vă la revedere de la simptomele răcelii cu un pic de miere de albine. Potrivit unei analize finalizate în anul 2020, mierea oferă o mai bună ameliorare în cazul infecțiilor tractului respirator superior în comparație cu tratamentele tradiționale.

 

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top