Moduri inedite de a folosi mierea

Vara este momentul perfect pentru a ne bucura de miere în diverse moduri. Iată câteva idei grozave pentru a folosi mierea:

La grătar

Pentru un sos BBQ, amestecați ketchup, zahăr brun, oțet de mere, miere, sare, paprika afumată, praf de usturoi, praf de ceapă și piper negru. Lăsați să fiarbă ușor, apoi răciți și păstrați în frigider.

Îngrijirea pielii vara

În zilele calde, îngrijirea pielii este esențială. Mierea este un produs natural excelent pentru curățarea și hidratarea pielii. Pentru pielea uscată sau descuamată, amestecați miere cu fulgi de ovăz și masați ușor zonele afectate.

Pentru păr uscat, aplicați un amestec de ulei vegetal și miere pe păr și scalp, lăsați 15 minute, apoi clătiți. Rezultatul va fi un păr moale și hidratat.

Cocktailuri

Cocktailurile cu miere sunt delicioase vara, echilibrând perfect notele citrice și tăria băuturilor. Faceți un sirop de miere dizolvând mierea în apă caldă, apoi folosiți-l în diverse rețete de cocktailuri.

Pentru o Margarita rapidă și ușoară, amestecați tequila, lichior de portocale, sirop de miere, suc de portocale și suc de lime cu gheață.

Băutură naturală energizantă

În timpul activităților în aer liber, hidratarea este esențială. Dizolvați 2 lingurițe de miere într-o sticlă de apă pentru o băutură energizantă naturală. Este o alternativă gustoasă și sănătoasă pentru a vă menține energizați și hidratați.

Acestea sunt doar câteva moduri de a folosi mierea vara.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top