Mic dejun dulce sanatos, din miere pura Romaneasca

Mic dejun, dulce sanatos din miere pura Romaneasca!

Desertul nu este numai pentru mesele principale ale zilei. Poti sa iti indulcesti ziua chiar de la prima ora cu un desert special pregatit pentru micul dejun. Avem cel mai bun desert dulce si sanatos pentru tine.

Iată câteva motive pentru care trebuie să serveşti micul dejun:

 • Stimulează accelerarea metabolismului, încurajează arderea de calorii şi contribuie la menţinerea greutăţii;

 • Ajută la prevenirea apariţiei senzaţiei de foame, astfel vor fi consumate mai puţine calorii şi alimente nesănătoase pe parcursul zilei;

 • Îmbunătăţeste memoria şi nivelul de concentrare. De asemenea, starea de spirit va fi îmbunătăţită la cei care se bucură de această masă a zilei, în comparaţie cu persoanele care nu servesc micul dejun.

De ce ar trebui să consumăm produse apicole la micul dejun?

Beneficiile produselor apicole ne sunt deja foarte cunoscute. Polenul apicol crud conţine toţi micronutrienţii atât de importanţi pentru sănătatea noastră, care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate, în timp ce mierea crudă, pură, neprelucrată termic, este o sursă extraordinară de antioxidanți, fitonutrienţi, vitamine şi minerale necesare organismului nostru.

Descoperă ce este mierea crudă şi cum o poţi distinge de cea contrafăcută!

Dacă ai un program foarte încărcat la serviciu, eşti mereu obosit şi lipsit de energie, atunci mierea crudă şi polenul crud ar trebui să devină ingrediente nelipsite din micul tău dejun. Mierea crudă şi polenul crud refac rezervele de energie, oferă vitalitate şi o stare de spirit bună. În plus, acestea întăresc sistemul imunitar, care, aşa cum bine ştim, are de suferit atunci când organismul este obosit şi slăbit.

Pentru copii, în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut sau pentru cei care se pregătesc să susţină un examen, aceste alimente reprezintă un real ajutor, pentru că oferă energie, îmbunătăţesc capacitatea de concentrare şi feresc organismul de răceli sau de gripă. De aceea, ne-am gandit să-ţi oferim câteva idei de mic dejun consistent cu miere crudă şi polen crud.

Dacă ţii o cură de detoxifiere a organismului sau suferi de afecţiuni hepatice, poți încerca câteva rețete de mic dejun rapid şi sănătos cu păstură. Vitaminele, mineralele, lacto-fermenții, aminoacizii şi enzimele ce se găsesc în păstură fac din acest produs un biostimulator natural foarte valoros pentru sănătatea noastră. Aşadar, un mic dejun sănătos în care incluzi păstura te va ajuta să elimini toxinele din organism şi să îţi protejezi ficatul şi tubul digestiv.

Shopping Cart
0
  0
  Cosul tau
  Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
  Scroll to Top