Pop-up Imunitate!

Fii PUTERNIC!

Un organism hranit sanatos lupta cu succes impotriva virusilor!

Mierea naturala intareste in mod exceptional sistemul imunitar, ajutand organismul impotriva virusilor de orice fel.

Preventia este esentiala in lupta cu orice inamic al sanatatii. Un sistem imunitar solid poate rezista in lupta cu virusii sezonieri, traditionali sau exceptionali, precum COVID-19. Medicina si stiinta au nevoie de timp pentru identificarea armelor necesare in situatii precum cea provocata de Coronavirus, astfel incat este esential sa avem un organism hranit corespunzator, care sa aiba capacitatea de a rezista in lupta cu amenintarile de orice tip.

In contrapartida, studiile existente confirma faptul ca nu prea exista efecte adverse ale consumului de miere, cu exceptia rarelor alergii la polen, astfel incat mierea a fost catalogata ca unul dintre cele mai eficiente arme medicinale antibacteriene!*

Mierea naturala Aurum contine peroxid de hidrogen, extrem de eficient in lupta cu virusii, bacteriile sau ciupercile care afecteaza in mod frecvent organismul.

Fitonutrientii continuti de mierea naturala tonifica in mod exceptional sistemul imunitar, dovedind efecte radicale in afectiuni dintr-un spectru extrem de larg, de la gripe si raceli pana la prevenirea aparitiei cancerului sau sustinerea organismului in cadrul tratamentelor descoperite de medicina stiintifica.

Glucozoxidaza si pH-ul conduc la distrugerea efectiva a bacteriilor si fungilor localizati in cavitatea bucala, tract digestiv, precum si in cazul arsurilor sau ranilor deschise.

Studii multiple au confirmat, din punct de vedere stiintific, ceea ce medicina traditionala afirma in diverse culturi din multiple zone ale globului: mierea este extrem de eficienta impotriva virusului gripal, alaturi de o multitudine de virusi, paraziti si micro-organisme daunatoare speciei umane**

Mierea naturala poate ajuta atat atunci cand este consumata simpla, dar si in combinatie cu diverse ingrediente naturale, asimilarea proprietatilor benefice ale acestora fiind favorizata de consumul cu miere, datorita capacitarii sistemului metabolic si maririi potentialului de sintetizare a nutrientilor benefici.

Utilizările orale și topice ale mierii demonstreaza ca mierea naturala imbunatateste sistemele funcționale ale corpului, inversează condițiile patologice și da valori de sanatate sporite.

Mierea naturală conține antioxidanți, fitochimici și alte substanțe bioactive care produc efectele benefice dorite în aproape toate organele corpului uman și animal.

Diferitele tipuri de miere prezintă activități biochimice, adăugând valoare potenței apiterapeutice a mierii și promovând mierea naturală ca agent terapeutic de alegere, chiar și atunci când terapia convențională pare ineficientă. Eficacitatea superioară a mierii, împreună cu aplicarea sa largă în apiterapie, o face un medicament complementar și alternativ pentru majoritatea bolilor, inclusiv cancerul. Proprietățile biologice, fizice și chimice derivate din elementele constitutive ale mierii interacționează în mod unic și funcționează sinergic pentru a produce efectele benefice dorite.

In concluzie, in perioadele in care sistemul imunitar este supus unui stres suplimentar, precum cele ale gripelor sezoniere sau actualei pandemii provocate de corona virusulul COVID-19, intariti-va sistemul imunitar prin consumul zilnic de miere!

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top